Saturday, September 15, 2012

Santai: Psiko ma~ *Boleh Cuba Try Test

| |
0 jejak

Read More

Friday, September 14, 2012

Up Sikit ^^,

| |
0 jejak

Layan ngan *.gif je kebelakangan ni. ^^, Itupun copy paste dari forum. Tugasan² kat tempat kerja sepertinya tak akan pernah reda sejak mesin baru menjelmakan diri. Poof!! Rutin pun berubah~. Jarang ada masa untuk diluangkan untuk update blog dan jugak belajar perkara baru. Bussiness online mungkin agak terganggu, namun offline masih bergerak dengan jayanya, alhamdulillah. Merancang untuk sesuatu yang lebih kukuh. InshaALLAH semuanya kan baik² saja. =)


Terlalu banyak perkara yang ingin dicoretkan namun dihentikan; Tidak tahu harus di mana kisah dimulakan. Hehe. Aw~. Till then. 
Read More

Thursday, September 13, 2012

Santai: Sketsa Atas Angin~ Dow~^^

| |
0 jejak

Read More

Wednesday, September 12, 2012

Santai: Fixie-ian. U Better Watch Out!! ~Ngey

| |
0 jejak

Read More

Santai: Chekgu oOOo Chekgu~ Ooo Tedah~

| |
0 jejak

Read More

Tuesday, September 11, 2012

Santai: Japanese Tv Show. Ooo Tedah~

| |
0 jejak

Read More

Monday, September 10, 2012

Santai: Insiden Traffic Light

| |
0 jejak

Read More