Friday, September 14, 2012

Up Sikit ^^,

| |

Layan ngan *.gif je kebelakangan ni. ^^, Itupun copy paste dari forum. Tugasan² kat tempat kerja sepertinya tak akan pernah reda sejak mesin baru menjelmakan diri. Poof!! Rutin pun berubah~. Jarang ada masa untuk diluangkan untuk update blog dan jugak belajar perkara baru. Bussiness online mungkin agak terganggu, namun offline masih bergerak dengan jayanya, alhamdulillah. Merancang untuk sesuatu yang lebih kukuh. InshaALLAH semuanya kan baik² saja. =)


Terlalu banyak perkara yang ingin dicoretkan namun dihentikan; Tidak tahu harus di mana kisah dimulakan. Hehe. Aw~. Till then. 

0 jejak:

Post a Comment