Monday, December 30, 2013

Kopi Chenta

| |
Cr Pic: http://coffeebean.com.au/
Suka kopi.
Bau kopi harum.

Suka kopi.
Terutama kalau ada insan yang aku sayang buatkan untuk aku.
Kadang- kadang kat rumah, saja buatkan teh je. Kopi biar mak yang buatkan.
Sejujurnya bila bangun pagi pagi dan tengok atas meja dah siap air kopi dalam bekas; it lighten my day.

Dulu.. selalu nak best friend buatkan kopi padahal boleh je aku buatkan sendiri. Mengada kan~? Hehe.

Suka kopi.
Kopi yang dibuat dengan kasih sayang sangatlah yummy~ ^^, Kalau buat dengan ke-terpaksaan? Hahaha. Pun sedap; Sebab aku tahu dia yang aku paksa tu masih sayangkan aku.  

I wonder.. Will Mr. Ubi willing to learn to makes me a cup of coffee each morning? 
(* ˘⌣˘)◞[_]♥[_]ヽ(•‿• )

0 jejak:

Post a Comment