Friday, November 18, 2011

Go Green: Online Leaf

| |
Sebelum aku pergi menjelajah ke dunia gelapku.. tidur la.. aku nak ajak korang yang baca entri ni.. Mari le kite sama² go green. ^^,
Meh jengah web ni Online Leaf. Ada simple instructions kat situ yang korang boleh follow. Ada button kat situ untuk korang tengok dulu camne cara menda alah tu berfungsi. Kalau korang suka korang leh wat. Kalau tak suka, tak payah le pura² nak suka. Aku serius ngantuk ni. Aku tido dulu lah ye. ^^.
*Jangan lupa letakkan badge nye ok. Go green~!

0 jejak:

Post a Comment