Friday, November 25, 2011

Score A Programme System

| |

Korang kenal tak ngan Score A Programme System? Aku kenal. Kenal pada nama nye aje. Aku tak tahu pun ape ke benda nye menda alah tu. Aku tak pernah nak amik tahu.
Berdasarkan nama, aku agak.. menda ni mesti da kaitan ngan budak² skolah. Pastu mesti da kelas² tuisyen di mana dengan rajin dan bersemangatnye anak² generasi kita belajar dalam suasana yang cukup menyeronokkan. Haha. Yer~. Rupa²nya telahan aku tepat!! ..tepat separuh.. Maka adikku, iNanoi, pun mulalah bercerita..

Taknak citer banyak lah. Ehehe. Korang gi je lah kat website diorang --> Score A <-- Aku wat kesimpulan jer lah ek. 
Bila aku godek² sendiri aku rasa sebenarnya best jugak program yang diorang tawarkan ni. Interaksi semuanya secara dalam talian. [akhirnya aku ingat jugak online lam bahasa]
Ni la cabang² perkhidmatan yang disediakan lam program Score A.
Antara ciri² unik yang diorang sediakan ialah eNotes- nota ringkas, ePast Yr. Exam- kertas soalan sebenar tahun² lepas, eTopic- modul latihan, eProgress- carta tuk parents pantau perkembangan anak lam eTopic, eTrial Exam™- simulasi peperiksaan sebenar, eAssessment™- latihan pendek, dan, eReport Card™- report card lor~
Parents pun boleh pantau prestasi anak masing² dalam program ni. Best kan? Aku paling suka tang ePast Yr. Exam tu. Berbaloi². Da lagi latihan tubi. Bertubi² wat latihan. Heh.

Kalau korang berminat nak ikuti program ni korang leh hubungi NurFarahin Syariza XenZia.

0 jejak:

Post a Comment