Saturday, November 26, 2011

Social Promoter

| |
Petang ni aku gi layan ni pulak..>>Social Promoter<<

 
Bagaimana website ini beroperasi? Website ini menggunakan sistem barter di mana korang akan tekan like atau follow twitter untuk mendapat kredit. Kredit ini pula boleh digunakan untuk
mempromosikan blog, tambah follower, banyakkan like atau meningkatkan hits. Pendek kata, give and take.
Setiap pendaftaran baru akan menerima 50 kredit percuma.
PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA
LANGKAH-LANGKAH
ADD SITE:
1. Klik butang "Add site" kat menu
2. Pilih sama ada Facebook(Like),Google(+1),Traffic exchange, Youtube
2. Isi ruangan yang diberikan
3. Pilih CPC: 1 - 5
4. Jika semua nampak ok klik Add Site.

MENAMBAH PELABURAN COIN:
1. Klik butang "My Sites" kat menu
2. Pilih balik social network yg sama anda pilih semasa add site.
3. Perhatikan ruangan action. Klik "add coin" untuk membuat pelaburan anda.
4. Isi ruang yang disediakan
5. Jika berpuashati klik add coin.

--^^++^^--
Aku copy paste je lah ayat pengenalan daripada owner nye ye. Cut sedikit sebanyak. He. Mulanya agak konfius jugak aku bila masuk lam menda alah ni  tapi lama kelamaannya aku mulai faham dan mengerti konsep yaang cuba diketengahkan web ni. Harap korang pun akan temui titik kefahaman itu. Heheh.

0 jejak:

Post a Comment