Sunday, November 13, 2011

My Blog + Fb

| |
oOOo Fuh~!! Penat eh. Tu baru belaja nak letak facebook like button kat post. Adoiya pun~. Hu. Masih x puas ati sebab set application nye masih tak lengkap. Ingatkan nak share cara² nye kat sini.
Pastu ngantuk plak. Ahaks. Mau tido sudah. Zzzz.~

++ ++

Susah payah aku cuba nak share kan cara² nye.. serius! due to lack of knowledge in html editing :( 
But ahernya aku jumpa satu widget kat laman web nih -->sharethis<--. Kena register dulu kalu nak guna application diorang tapi tak payah risau sebab ia tak amik masa yang panjang berjela. Enjoy~.

0 jejak:

Post a Comment