Friday, November 18, 2011

Sukan SEA: Malaysia vs Indonesia

| |
17 Nov. Sukan SEA, Stadium Bung Karno, Jakarta. Malaysia vs Indonesia.
Aku tunggu lama wo pasal menda alah ni semalam. sebab aku tak tahu perlawanan start jam berapa. hu.

Malaysia 1 - 0 Indonesia

Gol tunggal Shahrul Azwari pada minit ke-17!!
:(( Aku tak semapat nak tengok. Gara² carik makan punye pasal. Pemandu arah a.k.a. adik aku, bawak guna jalan jauh. actually dia pun tak tahu jalan nak gi mana.
Dinner. ^^, Paprik Daging
Sampai je kat rumah aku terus layan bola. Syok giler tengok kad kuning banyak dilayangkan. Hehe. Pastu insiden coach Ong Kim Swee kena usir keluar padang. Ahaks.
Pasukan Malaysia di bawah kendalian Ong Kim Swee memang hebat. Aku tak lagi rasa tak puas ati nengok kawasan padang kosong atau pemain kena main sorang² sebab takda orang yang boleh sokong ataupun da sorang dua pemain just tengok bola lalu tanpa sebarang usaha nak rebut bola. Ye. Penat wo nak kejar,,.. Ingat senang ke nak main kat padang yang besar camtuh. Tapi dis is all about passion,,.. you'll do at your very best when you are out there. Pertahanan pun tahap gaban le tabik. Banyak peluang pasukan Indonesia boleh dapat score semalam tapi pertahanan pasukan Malaysia terbaik wok~! Apa yang penting?~ Kerjasama~!! Puas hati ^^, Tahniah!!

0 jejak:

Post a Comment