Saturday, November 12, 2011

Goodbye S.O.A.D.

| |
S.O.A.D. satu ketika dahulu mendengar lagu² mereka sangat memeningkan kepala aku. Tak dapat nak masuk sikit pun. Itu satu ketika dahulu.
Pada satu ketika yang lain..,, lagu² diorang lah yang selalu menyerikan idup aku. Pengaruh rakan yang tak begitu nak sebaya. Heh. Dah hari² dengar tup tup boleh plak aku layan.

Semalam aku teringin sangat nak dengar balik lagu² diorang. So aku gi ler wat aktiviti menyedut kat tenet. Wa~ dapat satu album~!!



Sebentar tadi aku nak upload pulak kat web. Nak share~. Sharing is caring?~ Hm. But first aku nak pastikan menda alah yang aku nak kongsi sesuatu yang tak bertentangan ngan pegangan aku jadi aku godek² la lirik² lagu diorang. Suite Pee, lirik pertama yang aku godek. Ternganga jugak aku dibuatnye. Kenapa la aku leh layan. Godek² lagi lirik² yang lain. Adoiya~!! Ahernya aku tarik balik niat nak share lagu² nye. Sangat tak bersesuian dan sungguh tak berkenan di hati. Walaupun terdapat certain lagu yang boleh layan..,, namun hakikatnya lebih banyak yang tak boleh dilayan. 




Mulai saat ini Goodbye S.O.A.D. ^^,

0 jejak:

Post a Comment